Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over ons

Een renovatieproject bij MRA betekent voor u een volledige ontzorging van de eerste tot de laatste fase. Wij beschikken over een veelzijdig team waardoor uw renovatie een vlotte opeenvolging van verschillende werken kent.

 

Appartementsrenovatie kan helaas voor overlast in een gebouw zorgen. Daarom plaatsen wij de verschillende werken zo snel mogelijk na elkaar, en houden we op die wijze de duur van de renovatie zo kort mogelijk. Onze flexibiliteit biedt zelfs de mogelijkheid om verschillende taken tegelijkertijd uit te voeren, zonder vertragingen én onnodige kosten.

 

Aangezien wij zowel de rol van bouwcoördinator als uitvoerder invullen, kan u rekenen op dagelijkse updates met beeldmateriaal van alle uitgevoerde werken. We staan ook in voor een nauwe samenwerking met eventuele externe partners, zoals uw architect of interieurinrichter. U kan bovendien met al uw vragen steeds terecht bij de werfverantwoordelijke en zaakvoerder die uw project van A tot Z opvolgen.
 

Projectbespreking ter plaatse

Vraag een bezoek aan en leg uw renovatieplannen aan ons voor. We maken een inschatting van de werken en overleggen samen alle mogelijkheden.
 

Duidelijke prijsofferte

MRA biedt u een gedetailleerde prijsofferte en legt zowel de samenwerking als de doorlooptijd van de opeenvolgende werken samen met u vast.

Alle werfvoorzieningen

Vergunningen, machines, afvalverwerking en bescherming van delen die niet gerenoveerd worden? We voorzien alles voor een veilige uitvoering van de werken.

Vlotte opeenvolging van de werken

Reken op een strakke coördinatie van de werken door ons gespecialiseerd team. Aanvullende werken nodig? We voeren uit in regie, gevolgd door een gedetailleerd verslag.

Updates tijdens de uitvoering

We houden u dagelijks op de hoogte van de vorderingen en bieden steeds een direct aanspreekpunt op de werf voor al uw vragen.

High-end afwerking

Doorheen uw volledig renovatieproject gebruiken wij enkel kwaliteitsvol bouw- en werkmateriaal. Zo krijgt u een uitstekend resultaat met een perfecte afwerking.

Ons team

MRA beschikt over zowel de ervaren vaklui als de nodige competenties om elk renovatieproject van voorontwerp tot en met afwerking succesvol uit te voeren. 

 

Of het nu gaat om een basis- of totaalrenovatie, ons team omvat vakspecialisten die kunnen instaan voor de afbraak, heropbouw en inrichting van elk type appartement. Bovendien investeren we voortdurend in de technische kunde, zorgvuldigheid en interne samenwerking van ons team.

 

Elke renovatie voeren wij uit met een focus op kwaliteit en oog voor de kleinste details. Dit realiseren we niet alleen door vakmanschap, maar ook door het gebruik van kwaliteitsvolle bouwmaterialen, machines en gereedschappen. Op die manier krijgt u een vernieuwde woonst of vakantieverblijf met een perfect afgewerkte inrichting, die volledig aansluit bij uw interieurwensen.

Benieuwd hoe we uw renovatie aanpakken?

Neem nog vandaag contact met ons op en leg een afspraak voor een bespreking van uw project met ons vast.